Wednesday, May 4, 2011

Sib affens Bekurang dan Bertambah

Assalamualaikum

hai..hai..hai...da lame sgt kot xupdate blog nieyh..setahu yuyue admin ramai,tapi nape xupdate blog nieyh??blog nie di creat oleyh yuyue atas permintaan papa yg ingin berkongsi ngn korang tentang sib2 affens,bukan yuyue sahaja dibenarkan untuk m'update blog nieyh,terbuka kepada semua sib2,tapi pastikan dengan kebenaran papa dulu okeyh..so update aje apa yang korang rasa menarik dan leyh kongsikan sesama sibling..jgn biarkan blog nieyh bersawang..cian dye..yuyue da bersihkan cikit-cikit nieyh,habuk2 pown da kurang..korang hias ler blog nieyh dengan cite-cite yg best,ceria and lucu okeyh..sape2 nak update blog nieyh sila mintak kebenaran papa,biasenyer dye xkesah pown sape2 nk update blog nieyh coz blog nie khas untuk sib2 affens shaja..email and password ada ngn yuyue and ngn papa pown ader..so mintak ajer lau berminat and lau sudah diberi kebenaran oleyh BOS BESAR <-- papa hans..ehehehe :p


oke2..kite berbalik pada topik kite..pasal sib affens berkurang dan bertambah..(makin xtive papa wat anak ea..hahaha :p) yuyue tgok lam beberapa hari nieyh kejap kurang,kejap bertambah..tapi yuyue faham kenapa..macam jadi kat affens fam..yuyue pown da xfaham..nape ada je yng nak dengki2..tapi xper lar..semua tu dah lepas..so kita bukak buku baru and buat bodoh ajer lau der org nk burukkan sib kite,kite nieyh da mcm adek beradek dah..lau kite xpercaya kat sib kite sendiri,sape agy nk percaya?lg senang stalker,faker nak mencelah..so hati-hati okeyh

Welcome to The Affens Family

yuyue wakil pada semua sib2 yang da lame join group nieyh a.k.a OTAI nak ler jugak ucp"Welcome to The Affens Family"  pada yang baru masuk group nieyh,tengs alot okeyh..jom kite meriahkan lagi group nieyh..lau ada yg nk jeles2..lantak pi larr...kite wat hal kite aje okeyh!!..love u olllzzz..

XOXO from yuyue :)

--DONE--

1 comment:

kyu delaila said...

yeah!!!!
idop AFFENS FAMILY!!!!


ShoutMix chat widget